pijl

Individuele coaching

Een individueel coachtraject vindt plaats met één van ons. Afhankelijk van de coachvraag, locatie en de voorkeur van de klant, bepalen we met wie van ons de coachgesprekken plaatsvinden.

Tijdens de gesprekken en oefeningen helpen we je bewust te worden van jezelf met al je kwaliteiten en valkuilen. We helpen je een spiegel voor te houden, de antwoorden op je vragen en dilemma’s te vinden, patronen te doorbreken, eigen keuzes te maken en blijvende veranderingen te realiseren. Dit doen we op een persoonlijke, rustige, open, eerlijke en soms ook confronterende manier. En als de situatie het toelaat met een gezonde dosis humor. We combineren praktische handvatten met diepgaandere inzichten. Samen met jou zorgen we ervoor dat je (weer) in je kracht komt te staan en met meer ontspanning, energie, plezier en voldoening kunt werken, leven en van je gezin genieten.

Interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Daar maken we graag tijd voor. Je kunt ons bereiken op welkom@morethanmom.nl, 06-42304688 (Anouk) of 06-42682938 (Marieke).

"Marieke is zo heerlijk rustig en neemt alle tijd voor je. Er is voldoende ruimte om met diepgang op persoonlijke situaties in te gaan, deze te onderzoeken en te analyseren. Ze geeft je het gevoel jezelf te mogen zijn."
M.T. - Apeldoorn

Werkwijze

  • Een coachtraject bestaat uit een aantal gesprekken van anderhalf uur
  • Een gemiddeld traject bestaat uit 5 tot 8 gesprekken
  • Gesprekken vinden meestal eens in de twee weken plaats
  • We beginnen altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om samen te onderzoeken wat de coachvraag is en of er een wederzijdse klik is
  • Als het traject vanuit de werkgever aangevraagd of gefinancierd wordt, kan bij het kennismakingsgesprek de leidinggevende of opdrachtgever aanwezig zijn
  • De coachgesprekken zelf zijn altijd één-op-één en strikt vertrouwelijk. We delen nooit inhoudelijke informatie met een leidinggevende zonder toestemming van de coachee
  • We wisselen gesprekken af met oefeningen. Dit kunnen ontspanningsoefeningen zijn, maar ook visualisaties, Voice Dialogue, logische niveau’s of heel praktische oefeningen
  • Tussen de gesprekken door geven we huiswerk mee. Hierbij moet je denken aan opdrachten als het maken van een reflectieverslag, het ophalen van informatie in je omgeving, het lezen van een specifiek boek.
     

 "Na de geboorte van mijn derde zoon en daarbij een drukke baan, voelde het alsof mijn hoofd helemaal vol zat en ik mij moeilijk kon opladen en motiveren. Anouk stimuleerde mij om in mijzelf te graven naar wie ik ben, om mijzelf daarin te accepteren. Zij gaf mij munitie om in de toekomst om te gaan met "mezelf" in de drukke thuis- en werkomstandigheden. Kortom, Anouk is een prettige coach."
Y.K. - Apeldoorn

Tarieven

Ons particuliere tarief is €89 per uur (incl btw). Ons zakelijke tarief is €109 per uur (exclusief BTW, reiskosten en eventuele ruimtehuur). Bij afname van een pakket rekenen we een korting. Hierover kunnen in overleg afspraken gemaakt worden.

"Bij Marieke voelde ik me direct op mijn gemak. Ze heeft een open houding en een prettige, rustige, zachte stem. De openheid en het vertrouwen zijn nodig om de toch vaak lastige persoonlijke onderwerpen te bespreken. Dat zou ik niet bij iedereen doen, maar blijkbaar wekt Marieke dat vertrouwen wel."
I.M. - Zwolle

Locaties

Gesprekken kunnen plaatsvinden bij More than Mom Zwolle (Stadshagen), More than Mom Wageningen of op een door de klant geselecteerde locatie naar wens. Dit kan bijvoorbeeld in de buurt van thuis, werk of er tussenin zijn. Ook kunnen gesprekken plaatsvinden bij de werkgever (hierbij is het wel belangrijk dat er een geschikte ruimte beschikbaar is, dit bespreken we van tevoren). 

"Anouk constateerde steeds terugkerende dingen"
K.L. - Wageningen