Je bent nu hier: Home / Workshops / Workshops voor moms with little ones

Workshops voor moeders

Je zwangerschap is een bijzondere tijd geweest, overal is aandacht voor en dan ben je ineens moeder. De zorg voor je kleintje(s), de gebroken nachten, het slurpt al je tijd en aandacht op en je komt nauwelijks meer toe aan jezelf.
Ben jij op zoek naar tijd en aandacht voor jezelf en vind je het leuk om andere jonge moeders die met hetzelfde worstelen te ontmoeten?  

Tijdens de workshops van More than Mom ontsnap je even aan je dagelijkse routine. Hier mag je in een warme huiselijke sfeer écht even jezelf zijn, zonder dat er iets van je verwacht wordt.

In een serie van drie workshops leren we je hoe je tijd en aandacht voor jezelf kunt creëren in jouw dagelijkse leven.

“Rust, inspiratie, samen ervaringen delen, grenzen aangeven, zelfacceptatie en goed voor mezelf “mogen” zorgen, dat neem ik mee uit de workshop van vandaag.”
S.J. - Wageningen
Ik neem uit deze workshops mee dat ik écht naar mezelf op zoek wil en de flow wil terugvinden.
D.T. - Zwolle

Workshop 1 – Zorgen voor jezelf en je kleintje(s)

Ineens vind je jezelf thuis met je baby en misschien heb je nog wel een kleintje. Je wereld staat op zijn kop, want hoe kan je je op het moederschap voorbereiden? Alles draait om je kleintje(s) in deze tropenjaren van je leven. Dan is het heel belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, maar hoe doe je dat nou? In deze workshop besteden we aandacht aan ontspanning en aan het bewaren van de balans tussen aandacht voor jezelf en je prille gezin.

Workshop 2 – Op zoek naar een nieuwe balans

Met de komst van je kleintje(s) verandert er veel in je leven. Je moet op zoek naar een nieuwe balans, want de zorg voor je gezin vraagt veel van je. En ondertussen werk je, heb je een partner, vriendinnen, familie etc die aandacht van je vragen. Waar blijf je zelf dan? Hoe creëer je tijd en aandacht voor jezelf als je zoveel ballen in de lucht te houden hebt? We helpen je hiervan bewust te worden, zodat je betere keuzes kunt maken. Zo leer je steeds beter voor jezelf te zorgen.

Workshop 3 – Leven zonder schuldgevoelens

Jonge moeders willen het graag goed doen. Net zo goed als of misschien zelfs beter dan hun eigen moeder het gedaan heeft. De lat ligt hoog en schuldgevoelens liggen op de loer. Kan jij aan je hoge lat voldoen? Mag je af en toe ook voor jezelf kiezen? Hoe belangrijk dit laatste is, daar draait deze laatste workshop om. Want:
Goed voor jezelf zorgen is het mooiste geschenk dat je je kinderen kunt geven.

Momenteel combineren we de workshops voor moms met little ones met die van moms met basisschoolkids. We geven de basisserie "Mag ik één momentje voor mezelf alsjeblieft" en de verdiepende serie "Inzicht in patronen". De eerstvolgende workshopserie start op vrijdag 8 februari 2019 (verdiepende serie). Klik hier voor meer informatie. 

Mom’s Vriendinnenactie: kom samen met een vriendin, zus of buurvrouw en betaal slechts €75 per persoon voor een serie!

Was je afgelopen juli bij Mom’s Special Summer Night? Dan heb je in je goodybag een kortingsbon gevonden waarmee je samen met een vriendin voor de prijs van 1 naar onze workshops kunt komen.

“Wat was het heerlijk om vanochtend écht even mezelf te mogen zijn met al mijn goede en minder goede kanten. Ik werd geraakt door de persoonlijke verhalen. Ik neem mee dat ik op mezelf mag vertrouwen als moeder en dat ik ook de tijd mag nemen om bij mezelf stil te staan.”
H.P. - Wageningen

Mom’s Vriendinnenworkshop

Lijkt het je leuk om onze workshops privé met je vriendinnen, zus, buurvrouwen en/of kennissen te volgen i.p.v. in een “onbekende” groep? Dat kan ook!
Heerlijk om samen te doen en om dit bewustwordingsproces te delen met elkaar. We kunnen de workshop bij jou thuis komen geven of op een andere locatie.
We overleggen samen over de locatie, de datum en het tijdstip.
Het tarief is afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie.