Je bent nu hier: Home / Workshops / Workshops voor moeders met basisschoolkids

Workshops voor moeders

“Wat een super idee is dit! De structuur en opbouw van de workshops, de onderwerpen, het sprak me allemaal ontzettend aan. Ik heb geleerd dat ik me niet schuldig hoef te voelen als ik momenten voor mezelf pak. Dank jullie daarvoor!”
M.E. - Zwolle
“Het delen van ervaringen met andere moeders heeft een diepe indruk op me gemaakt. Anouk en Marieke zorgen, mede door hun eigen openheid, voor een warme, veilige sfeer. Een echte aanrader voor moeders!”
E.D. - Zwolle

Workshop 1 – Zacht voor jezelf

De vraag “wat heb ik nodig om in balans te zijn?” staat in deze sessie centraal. Ook besteden we aandacht aan ontspanning van lijf en gevoel. En natuurlijk is er ruimte voor het delen van ervaringen. Vandaag leer je dat je jezelf iets mag gunnen, zoals deze fijne uren!

Workshop 2 – Op zoek naar rust

In deze workshop brengen we de rollen die je in je leven allemaal vervult in kaart. Daarbij hoort natuurlijk de vraag wie jij bent zonder al deze rollen. En wat vind jij nu écht belangrijk in je leven? Pas als je je daar bewust van bent, kun je bewustere en betere keuzes voor jezelf en je gezin maken. Zo ga je goed voor jezelf zorgen!

Workshop 3 – Stoppen met moeten

Moeders hebben het gevoel dat ze veel moeten. In deze workshop onderzoeken we of dat ook echt zo is. En van wie moet je dan zoveel? We kijken samen waar je wel of juist geen invloed op hebt en waar je je energie aan wilt geven. Zo leer je om keuzes voor jezelf en je gezin te maken, zo blijf je dichterbij jezelf en sta je meer in verbinding met je gezin.

"Goed voor jezelf zorgen is het mooiste cadeau dat je je kinderen kunt geven"

Momenteel combineren we de workshops voor moms met basisschoolkids met die voor moms met little ones. We geven de basisserie "Mag ik één momentje voor mezelf alsjeblieft" en de verdiepende serie "Inzicht in patronen". De eerstvolgende workshopserie start op vrijdag 8 februari 2019 (verdiepende serie). Klik hier voor meer informatie. 

Mom’s Vriendinnenactie: kom samen met een vriendin, zus of buurvrouw en betaal slechts €75 per persoon voor een serie!

Was je afgelopen juli bij Mom’s Special Summer Night? Dan heb je in je goodybag een kortingsbon gevonden waarmee je samen met een vriendin voor de prijs van 1 naar onze workshops kunt komen.

“Ik ben al jaren bezig met persoonlijke ontwikkeling. De workshop van More than Mom was voor mij een bevestiging dat ik op de goede weg ben en een motivatie om ermee door te gaan. Ik heb nu al zin in de serie verdiepende workshops!”
M.R. - Apeldoorn

Mom’s Vriendinnenworkshop

Lijkt het je leuk om onze workshops privé met je vriendinnen, zus, buurvrouwen en/of kennissen te volgen i.p.v. in een “onbekende” groep? Dat kan ook!
Heerlijk om samen te doen en om dit bewustwordingsproces te delen met elkaar. We kunnen de workshop bij jou thuis komen geven of op een andere locatie.
We overleggen samen over de locatie, de datum en het tijdstip.
Het tarief is afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie.

Neem contact op