pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Trainingen

Trainingen

Vrouwen en moeders als werknemer

Werk jij veel samen met vrouwen en moeders? Herken je dat veel van hen hard werkende en loyale medewerkers zijn? Hebben ze veel ballen in de lucht te houden en willen ze dat ook nog perfect doen, en liever gisteren dan vandaag? Denken ze veel aan anderen, maar vergeten ze zichzelf? Denk je wel eens “hoe doen ze dat toch allemaal?”

 

more than mom zwolle deltioncoaching2

Overspannenheid, langdurige uitval en burn-out liggen op de loer bij deze dames. Ze lopen zichzelf voorbij en negeren allerlei signalen van hun lijf. Want vóór èn ná hun werkdag gaat het in de lucht houden van al die ballen gewoon door. Ziek zijn is er vaak niet bij “want moeders kunnen nou eenmaal niet ziek zijn.” Instorten is dus geen optie. Ze willen daarom geen controle of grip verliezen en ze willen al helemáál niet toegeven dat het niet altijd zo vlekkeloos verloopt als ze zouden willen. Op een moment betalen ze, en met hen u als werkgever, hiervoor vaak de prijs.

Voorkom langdurig ziekteverzuim

Met onze trainingen en coaching boeken we preventieve resultaten voor deze groep hard werkende, loyale, zichzelf voorbij rennende werknemers. En dat maakt onze diensten de investering waard!

Deze drukbezette vrouwen willen rust, balans en verbinding ervaren. Fysiek, mentaal en in relatie met hun omgeving. Ze willen zichzelf (terug)vinden. More than Mom helpt moeders en vrouwen om zich bewust te worden van hun eigen gedrag, gewoontes en overtuigingen en van hun eigen aandeel in het “vele moeten” in hun leven. Ze leren wat ze nodig hebben en zelf kunnen doen om weer in hun kracht te komen. Ze leren zichzelf beter kennen en krijgen handvatten hoe ze beter voor zichzelf kunnen zorgen, zowel op werk- als privégebied.

We combineren theorie met praktische handvatten, zodat de dames thuis en op het werk direct aan de slag kunnen. Er zal meer rust en ontspanning in hun hoofd en leven komen. En een ontspannen werknemer functioneert beter en verzuimt minder!

"Marieke en Anouk zijn erg professioneel. Ze stellen de juiste vragen waardoor ik tot bepaalde inzichten ben gekomen. Ik kan merken dat ze kennis hebben van coaching en training. Aan de hand van theorie worden bijvoorbeeld patronen duidelijk. Tevens prettige oefeningen en tips voor thuis."
E.B. - Apeldoorn

Onze ervaring

Wij hebben samen veel ervaring opgedaan in zowel het bedrijfsleven als in het onderwijs. Dit in combinatie met onze eigen ervaringen als vrouw en moeder, zorgt ervoor dat onze workshops en coaching goed aansluiten op de behoeften van werkende vrouwen en moeders, en die van hun werkgevers.

Voor meer informatie over ons, klik hier.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

More than Mom geeft trainingen en interactieve lezingen die volledig worden afgestemd op wat er leeft binnen jullie organisatie. Dit doen we in-house en op locatie. 

Meer weten? Neem contact met ons op. 

Contact