pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Over ons

Anouk & Marieke

 

Anouk

Ik ben Anouk (links op de foto), 40 jaar en gelukkig getrouwd. Wij hebben een dochter (10 jaar) en twee zonen (8 en 5 jaar). Na 7 jaar met heel veel plezier in Zwolle (Stadshagen) gewoond te hebben, zijn wij in 2017 naar Wageningen verhuisd om dichter bij veel familie en vrienden te wonen. Ik ben open, eerlijk, rustig, nuchter en goedlachs en geniet ontzettend van mijn gezin, hardlopen, lezen, yoga, skiën en uit eten of naar de sauna gaan met vriendinnen. Een van de mooiste lessen vanuit mijn opleidingen is de kracht van kwetsbaarheid. Sinds ik me kwetsbaar durf op te stellen (zeker naar mezelf!), gaan er deuren voor me open. Ik vind het ontzettend mooi om anderen dit ook te leren en te zien hoe ze meer in hun kracht komen. 

Marieke

En ik ben Marieke (rechts op de foto), 42 jaar. Mijn man en ik zijn de trotse ouders van twee jongens (12 en 7 jaar) en een meisje (10 jaar). Met ons gezin wonen wij al jaren in Zwolle, in de wijk Stadshagen.
Ik geniet van de combinatie van mijn werk en mijn gezin en van de balans die ik daarin heb gevonden. Ik heb daarnaast ook tijd voor mezelf nodig. Ik lees dan graag of ga hardlopen, shoppen, wandelen of naar de sauna met vriendinnen. Ik ben open, eerlijk, rustig, oprecht, houd van een lach en ik ben hooggevoelig. Ik heb tijdens mijn opleiding geleerd op mijn gevoel en intuïtie te vertrouwen. Mede daardoor zet ik mijn hooggevoeligheid nu in als kracht.

Uit eigen ervaring weten we hoe moeilijk het is om alle ballen in de lucht te houden, perfectionisme en schuldgevoelens los te laten en zoveel mogelijk te leven en genieten in het hier en nu. Het moederschap is soms best ingewikkeld, maar tegelijkertijd kloppen alle clichés voor ons: met de geboorte van onze kinderen opende er een deur met een bizarre hoeveelheid liefde (en zorgen en onzekerheden...), zouden we onze kinderen voor geen goud willen missen, houden we meer van ze dan van onszelf en doen we alles wat in onze macht ligt om ze zo goed mogelijk te begeleiden en als stevige en gelukkige mensen een plekje in de maatschappij te "geven".

Allebei maakten we een periode door waarin we onszelf tegen kwamen. We zijn bewuster gaan leven, hoewel ook onze levens natuurlijk nog steeds druk zijn. We maken vooral andere en bewustere keuzes, mede omdat we hebben geleerd beter voor onszelf te zorgen. Er is meer rust in onze levens en in onze gezinnen gekomen en dat gunnen we jou en jouw gezin ook.
Wij hebben beiden opleidingen gevolgd tot coach en trainer. 

“Goed voor jezelf zorgen is het mooiste cadeau dat je je kinderen kunt geven”

Anouk heeft naast More than Mom ook Krachtig coaching & training. Krachtig richt zich op hoger opgeleide medewerkers, voornamelijk in het bedrijfsleven. Anouk is met Krachtig aangesloten bij beroepsvereniging NOBCO.  Marieke heeft naast More than Mom coachpraktijk Maat coaching & training. Maat coaching & training richt zich op de onderwijswereld en is aangesloten bij Spotcer

more than mom zwolle foto mssn stand