pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Workshops

Workshops voor moeders


Vraag jij jezelf regelmatig af hoe je het als moeder allemaal voor elkaar krijgt: werk, gezin en ook nog tijd voor jezelf overhouden?

Dan zijn onze workshops iets voor jou. In onze workshops vind je een plek waar je even helemaal jezelf mag zijn. Met onze professionele en persoonlijke aanpak begeleiden we jou naar meer tijd en aandacht voor jezelf. We gaan aan de slag met: ontspanning, praten, luisteren, ervaringen delen en inspirerende oefeningen. Met als resultaat dat je meer energie hebt en meer kunt genieten van de momenten met je kinderen. Want een meer ontspannen moeder is een leukere moeder! 

Alles wat jij nodig hebt om stappen te zetten die ervoor zorgen dat jij een fijnere balans in je leven gaat ervaren. 

"Goed voor jezelf zorgen is het mooiste geschenk dat je je kinderen kunt geven"

 

In onze workshops:

  • Ontmoet je andere moeders en deel je ervaringen met elkaar
  • Vind je herkenning, begrip en steun bij ons én bij elkaar
  • Mag je ontspannen en genieten in een warme, gezellige sfeer
  • Krijg je praktische handvatten die je helpen om beter voor jezelf te zorgen 
  • Werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en word je je bewust van je eigen kwaliteiten en valkuilen

 

Workshops Mag ik één momentje voor mezelf alsjeblieft?

Samen met jou kijken we naar het vele "moeten" in jouw leven en hoe je concrete stappen kunt zetten om meer ontspanning in je leven in te bouwen. Hoe zorg je ervoor dat je zelf gaat leven in plaats van geleefd te worden?
In de workshops staan we stil bij het moederschap en alle ballen die je in de lucht te houden hebt. Samen zetten we stappen op weg naar meer ontspanning en genieten in je dagelijkse leven.

Vernieuwd & slechts € 35,- per workshop (kijk onderaan de pagina voor korting als je naar meerdere workshops komt)

Workshops voor aanstaande moeders

Je zwangerschap is een heel bijzondere tijd. Je geniet van je bollende buik en alle aandacht die je krijgt. Samen droom je over hoe het straks zal zijn als jullie kleintje er is. Over hoe je samen de baby straks zult bewonderen en zal genieten van een gezinnetje zijn. Het moederschap heeft zoveel meer impact op je dan iemand je van tevoren kan uitleggen. Je houdt meer van je baby dan iemand je ooit had kunnen vertellen. Wil jij je goed voorbereiden op de komst van je kleintje, het moeder worden? Wil je stilstaan bij hoe je wil zijn als moeder?  Dan zijn deze workshops iets voor jou. 

Nu slechts € 35,- per workshop (kijk onderaan de pagina voor korting als je naar meerdere workshops komt)

 

Waarom een workshop bij More than Mom?

Moeder zijn is geweldig, maar tegelijk kan het ook slopend en energie-slurpend zijn. Het vraagt veel van je. Het moederschap heeft gewoon veel meer impact dan je van tevoren wist.
Als jij je goed wilt voorbereiden op het moederschap of al een drukke peuter of misschien een lastige puber hebt of gewoon op zoek bent naar een fijnere balans tussen werk, gezin en tijd voor jezelf overhouden: onze workshops zijn iets voor jou!

Wij vinden dat alle moeders die last hebben van stress, schuldgevoelens, perfectionisme en/of het gevoel tekort te schieten het verdienen om beter in hun vel te zitten. En dit kan!
Wij reiken je praktische tools aan om bewustere keuzes te maken die goed voelen voor jou en je gezin en die je kunt inpassen in jouw dagelijkse leven. In onze workshops leren we je hoe jij goed voor jezelf en jouw energiebalans kunt zorgen. Door persoonlijke ontwikkeling te combineren met ontspanningsoefeningen en het delen van ervaringen met andere moeders leer je jezelf nog beter kennen en kom je dichterbij jezelf. Je hoeft niet bang te zijn voor tijdrovende oefeningen, we weten dat je het al druk genoeg hebt.

Onze workshops helpen jou bij het vinden van jouw eigen balans. Wat jij belangrijk vindt en wat jij écht wilt. Door onze workshop krijg je een helder beeld van waar jij je energie, tijd en aandacht aan wilt geven.

Je verdient het om meer te ontspannen en te genieten van je dagelijkse leven!


 

Jouw investering

Investeer in jezelf, je bent het waard!  En wij helpen je daarbij graag met een fijne korting als je naar onze workshops en/of coaching komt;  

Voor drie workshops betaal je € 89,- per persoon
En voor zes workshops maar € 149,- per persoon
Combineer je onze workshops met een coachgesprek? Dan betaal je slechts € 59,- per gesprek.

Onze workshops vinden plaats in Zwolle en Wageningen en duren 2,5 uur (zie agenda voor actuele data en tijden).
Prijzen zijn inclusief koffie/thee/water, lekkers en alle materialen.

"Wat een fijne, lieve en warme meiden zijn Marieke en Anouk. De workshops zijn echt fijn! Je krijgt handvatten waar je wat mee kunt in je dagelijks leven en heel veel verhalen van de andere moeders zijn zo herkenbaar. De sfeer tijdens de workshops is heel prettig, ontspannen en gewoon ook gezellig. Echt een nuttige workshop en tevens een ochtend voor jezelf! Absoluut een aanrader dus en je houdt er nog leuke contacten aan over ook. Dankjewel voor deze inspirerende en bijzondere drie ochtenden Marieke en Anouk!"
M.S. - Zwolle