Je bent nu hier: Home / Workshops / Ik word mama!

Ik word mama!

more than mom zwolle zwangere buik 1 Je zwangerschap is een heel bijzondere tijd. Je geniet van je bollende buik en alle aandacht   die je krijgt. Samen droom je over hoe het straks zal zijn als jullie kleintje er is. Over hoe je   samen de baby straks zult bewonderen en zal genieten van een gezinnetje zijn.

Het moederschap heeft zoveel impact op je. Je houdt meer van je baby dan iemand je ooit had kunnen vertellen. Tegelijkertijd is er ook ineens een klein wezentje totaal afhankelijk van jou. Wil jij je goed voorbereiden op de komst van je kleintje en op het aanstaande moederschap? Wil je stilstaan bij hoe je wilt zijn als moeder? Vind je het leuk om andere aanstaande moeders te ontmoeten? 

In een serie van vijf workshops staan we stil bij het mama worden. Twee workshops vinden plaats vóór de bevalling, de andere drie vinden plaats ná jouw bevalling. Bij deze laatste drie is je baby ook van harte welkom.

Deze workshops zijn als serie te boeken. Ook kun je kiezen voor alleen de twee workshops vóór je bevalling òf de drie workshops ná je bevalling. 

Schrijf je in of neem contact op