pijl
 1. Je bent nu hier:
 2. Home
 3. /
 4. Coaching

Coaching

 

Tijdens de gesprekken en oefeningen helpen we je bewust te worden van jezelf met al je kwaliteiten en valkuilen.

We helpen je een spiegel voor te houden, de antwoorden op je vragen en dilemma’s te vinden, patronen te doorbreken, eigen keuzes te maken en blijvende veranderingen te realiseren.

Dit doen we op een persoonlijke, rustige, open, eerlijke en soms ook confronterende manier. En als de situatie het toelaat met een gezonde dosis humor. We combineren praktische handvatten met diepgaandere inzichten. Samen met jou zorgen we ervoor dat je (weer) in je kracht komt te staan en met meer ontspanning, energie, plezier en voldoening kunt werken, leven en van je gezin genieten.

Interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Daar maken we graag tijd voor. Je kunt ons bereiken op welkom@morethanmom.nl, 06-42304688 (Anouk) of 06-42682938 (Marieke).

"Marieke is zo heerlijk rustig en neemt alle tijd voor je. Er is voldoende ruimte om met diepgang op persoonlijke situaties in te gaan, deze te onderzoeken en te analyseren. Ze geeft je het gevoel jezelf te mogen zijn."
M.T. - Apeldoorn

Werkwijze

 • We beginnen altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om samen te onderzoeken wat de coachvraag is en of er een wederzijdse klik is
 • Een coachtraject bestaat meestal uit 5 tot 8 gesprekken
 • De coachgesprekken zelf zijn altijd één-op-één en strikt vertrouwelijk
 • We wisselen gesprekken af met verschillende oefeningen 
 • Tussen de gesprekken door geven we soms huiswerk mee 
   

 "Na de geboorte van mijn derde zoon en daarbij een drukke baan, voelde het alsof mijn hoofd helemaal vol zat en ik mij moeilijk kon opladen en motiveren. Anouk stimuleerde mij om in mijzelf te graven naar wie ik ben, om mijzelf daarin te accepteren. Zij gaf mij munitie om in de toekomst om te gaan met "mezelf" in de drukke thuis- en werkomstandigheden. Kortom, Anouk is een prettige coach."
Y.K. - Apeldoorn

"Bij Marieke voelde ik me direct op mijn gemak. Ze heeft een open houding en een prettige, rustige, zachte stem. De openheid en het vertrouwen zijn nodig om de toch vaak lastige persoonlijke onderwerpen te bespreken. Dat zou ik niet bij iedereen doen, maar blijkbaar wekt Marieke dat vertrouwen wel."
I.M. - Zwolle

"Anouk constateerde steeds terugkerende dingen"
K.L. - Wageningen